Skip to main content
  • MEDIXFLEX

    Wij zoeken voor jou de passende baan!


MEDIX FLEX
Werk dat bij jou past!

Wie je bent en wat je kan is net zo belangrijk als wat jij wil in jouw nieuwe baan. Het draait niet alleen om jouw vaardigheden of wat er in je CV staat.  Wij kijken naar wat jij persoonlijk toe kan voegen en kennen de behoefte van onze klanten. We houden rekening met wat mensen belangrijk vinden, wie ze zijn en waar ze goed in zijn.

Medix Flex is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het inzetten van flexibele arbeidskrachten. De werkwijze van Medix Flex is te omschrijven als persoonlijk, flexibel, daadkrachtig en oplossingsgericht.

Het team van Medix Flex heeft veel expertise en kennis van de branche waarin ze werkzoekenden en opdrachtgevers bij elkaar brengen. Ze gaan geen uitdaging uit de weg, niet voor de korte maar ook niet voor de lange termijn oplossing.

WIJ HELPEN JOU VERDER!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons team! Wij helpen je graag verder.

Medix Flex werkt samen met Backofficer. Door deze samenwerking beschikt Medix Flex over onderstaande lidmaatschappen en certificeringen.

  • ABU

    De algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). De ABU is een belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland.
  • NEN-4400-1 certificering=

    Dit is een nationale norm die eisen stelt aan Nederlandse payrollbedrijven met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op bijvoorbeeld boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.
  • SNA-keurmerk

    Het SNA-keurmerk geeft aan dat wij voldoen aan de gestelde eisen in het SNA-schema. De SNA-norm is ontwikkeld voor Nederlandse en buitenlandse ondernemingen in Nederland die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. Het keurmerk is er om risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.
  • VRO Certificaat

    Zij controleren volgens de normen van de NEN-4400-01. Deze norm staat voor strenge kwaliteitseisen waaraan een bedrijf moet voldoen om haar opdrachtgevers te borgen voor boetes of naheffingen inzake de Wet ketenaansprakelijkheid.
  • VCU certificering

    VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld om voor medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Onze VCU certificering geeft aan dat Backofficer samen met opdrachtgevers en medewerkers optimaal bijdraagt aan een betere veiligheidscultuur.
  • NIRPA

    NIRPA is een stichting die zorgt voor de kwaliteit van professionals op het gebied van payroll. Onze backoffice-medewerkers zijn allemaal RSa of RPP gecertificeerd. Ze staan dus in het Register Salarisadministrateurs (RSa) of Register Payroll Professional (RPP). Dat betekent dat ze beschikken over de juiste diploma’s en jaarlijks Permanen-te Educatie (PE) punten halen om zo altijd op de hoogte te blijven van vaar-digheden en kennis die nodig zijn om de salarisadministratie in goede banen te leiden. Alle NIRPA geregistreerde professionals houden zich aan de Gedrags- en Beroepscode, de stan-daard in deze branche.
  • G-rekening

    Voor afdrachten van loonbelasting en sociale premies werken we met een zogenaamde G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde rekening die je als opdrachtgever de zekerheid geeft dat je bent gevrijwaard van jouw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.
  • WKA-verklaringen

    De Belastingdienst geeft een verklaring betalingsgedrag omzetbelasting en loonheffingen af aan uitzend- en payrollorganisaties. Deze verklaringen tonen aan dat de organisatie alle omzetbelasting en loonheffingen over de voorgaande periode heeft betaald.
    Chat openen
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?